Покана за участие в онлайн курсове „Как да продаваме успешно в Amazon и Ebay“

 

Появата на големи онлайн платформи е една от най-значимите промени в дигиталния свят през последните 20 години. По данни на Европейската комисия един милион предприятия в ЕС продават стоки и услуги през онлайн платформи и повече от половината малки и средни предприятия, продаващи през тях, ги използват, за да достигнат клиенти в други държави. Онлайн търговията не е била никога толкова актуална, както през 2020 г. Наблюдава се ръст на търговците на българския пазар, които преминаха към онлайн продажби по време на и в месеците след извънредното положение.

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и GS1 България Ви канят да вземете участие в третото издание на онлайн курсове „Как да продаваме успешно в Amazon и eBay” насочени към предприемачи, които проявяват интерес да търгуват ползвайки най-разпространените платформи за електронна търговия в света – Amazon и eBay.

Курсовете ще се проведат независимо един от друг, като участниците имат избор да се обучават, както само по програмата за една от платформите, така и за двете. Структурата на курсовете е идентична, придържа се към основните елементи на платформите, като всяка тема ще бъде представена в две части – теоретична, свързана с определена функционалност на платформите и практическа – съпроводена с пример в реално време от тестов акаунт.

В резултат от обученията, участниците се очаква да придобият знания и умения за осъществяване на продажби чрез платформите Amazon и eBay, както и да ползват наличната информация за  анализ на пазарните ниши, ценообразуване, създаване на успешни обяви, рекламни кампании и регистриране на търговска марка.

Онлайн лекциите ще бъдат водени от собствениците на AMZ Genesis, успешна консултантска фирма, предлагаща цялостни услуги за налагане на брандове, интернет реклама, управление на онлайн магазини и платформи за електронна търговия.

Всеки курс се състои от четири двучасови сесии, които ще се проведат в периода 7-17 юни 2021 г. На успешно завършилите ще бъде издаден сертификат за участие. Участниците в обучението ще получат безплатна индивидуална консултация от обучителите като бонус.

За повече информация, график, цени и записване се свържете с GS1 България на 02/8117 567 и имейл: info@gs1bg.org

 

Срок за записване: 4 юни 2021 г.