Регионален форум GS1 в Европа 2020 — покана към фирмите

От 20.10 до 23.10.2020 г. ще се проведе ежегодният Регионален форум GS1 в Европа. Във връзка с широкото разпространение на COVID-19 и необходимите противоепидемични мерки, за първи път събитието ще протече в изцяло нов формат — виртуално с излъчвания на живо.

Регионалният форум GS1 в Европа дава възможност на участниците от европейските национални организации GS1 да обменят опит относно внедряването на стандартите в различните държави, като в него традиционно взимат участие също и лектори от индустрията, европейските институции и различни асоциации и организации.

Тазгодишното издание на събитието дава възможност за представители на фирми-членове на GS1 България да участват без такса. Заинтересованите компании могат да се свържат с нас на имейл: gs1bulgaria@gs1bg.org За фирмите, които не са членове на GS1 България таксата за участие е 500 евро.

В програмата на форума са залегнали пленарни сесии, сесии посветени на отделните сектори, а липсата на участници на живо ще се компенсира с видеа с добри практики и ценни съвети във формат бързи срещи „Flash talks“ от страна на представители на различните национални организации. Във фокуса на вниманието са секторите:

  • Здравеопазване и пандемията COVID-19;
  • Транспорт и логистика;
  • Техническа индустрия;
  • Търговия на дребно;
  • Онлайн търговия и др.

Пленарните сесии са посветени на предизвикателствата, произтичащи  от европейските регулации и партньорството с европейски организации, нарастващата дигитализация, особено в ситуация на пандемия и кръговата икономика. Предвидени са  теми, посветени на регистрите на GS1, глобалния модел на данни, онлайн търговията и marketplace платформите, приложение на стандартите в по-малко популярни сектори като строителството, кръговата икономика, превенция на пране на пари и др.

 

Пълната програма: тук

Регистрация за събитието може да направите: тук

За повече информация и уточняване на подробностите се обръщайте към В. Балтаджиева на тел.: 02/8117 567  и имейл: gs1bulgaria@gs1bg.org