ОТЛОЖЕНА: 37-ма Международна GS1 конференция по здравеопазването

 

По-безопасната и по-ефективна грижа за пациента започва с едно сканиране

 

Вследствие на епидемията от COVID-19 бе отложено провеждането (първоначално предвидено за периода 24-26 март 2020 г.) на 37-мата Международна конференция GS1 Healthcare.

С грижа за здравето и безопасността на участниците, и като се съобразяват ограниченията за пътуване в световен мащаб, се проучва възможността конференцията да бъде проведена по-късно през месец ноември 2020 г.

GS1 Global Office и GS1 Франция благодарят за разбирането и подкрепата при тези изключителни за човечеството обстоятелства.

„Дълбоко съжаляваме за тази ситуация, но вашето здраве и здравето на всички участници в конференцията са основен приоритет. Това е случай на непреодолима сила и огромна загуба за GS1 и за всички в здравната общност на GS1, които положиха огромни усилия и очаквания за участието си в конференцията. Убедени сме, че ще разберете това решение. Бихме искали горещо да благодарим на всички, които участват в организацията на 37-то издание на Global GS1 Healthcare Conference. Към настоящия момент симпатиите ни остават на страната на засегнатите във Франция и по целия свят.“ обявиха организаторите на конференцията.

За повече информация и новини относно провеждането, може да следите на https://healthcare-event.gs1.org/ или да се свържете с нас на тел.02/811 7 433.